PROFIL FIRME "ACA" doo

Preduzeće ”ACA” DOO iz Novog Sada se bavi servisiranjem i popravkom vozila marke OPEL  i DAEWOO – CHEVROLET, popravkom limarije i farbanjem motornih vozila svih marki – putničkih i lakih dostavnih vozila, kao i trgovinom na veliko i malo rezervnim delovima i opremom za vozila.

prijem "ACA" doo
© ACA doo - sl.1 Uobičajena jutarnja gužva prilikom prijema vozila na servis ..

Delatnost

Bavimo se:

  • servisiranjem i popravkom vozila marke OPEL i DAEWOO CHEVROLET
  • popravkom limarije i farbanjem motornih vozila svih marki putničkih i lakih dostavnih vozila,
  • trgovinom na veliko i malo rezervnim delovima i opremom za vozila,
  • popravkom havarisanih vozila u saradnji sa društvima za osiguranje vozila,
  • popravkom i punjenjem klima uređaja,
  • uslugama šlepanja vozila

Lokacija

Preduzeće se nalazi u Novom Sadu, na Futoškom putu broj 99. Locirano je na ulasku u Novi Sad iz pravca Bačke Palanke, na glavnom putu. Kompleks je smešten na placu površine 2.856 m2 na kom je izgrađen poslovni prostor ukupne površine 1.093 m2. Plac ima izlaz na dve ulice.

Poslovni prostor

Poslovni prostor čine tri dela: administrativno-komercijalni, servisni i magacinski.

Administrativni deo se prostire na 293 m2, servisni na 800 m2 a magacinski prostor na 300 m2.

Administrativno-komercijalni obuhvata prostorije prodavnice, nabavke, prijema vozila i knjigovodstva. Servisni deo čine sektori: mehanike, autoelektrike i autoelektronike, popravke i punjenja klime, sektor limarije i farbarije, autoperionica i magacin.

O zaposlenima

Preduzeće ima 43 zaposlena svih profila: automehaničara, autoelektričara, autoelektroničara, farbara, limara, trgovaca, ekonomista,... Zaposleni imaju adekvatnu stručnu spremu i znanje da izvrše svaki radni zadatak. Svake godine u preduzeću obavlja praksu veliki broj učenika srednjih škola, raznih profila. Trenutno imamo 19 učenika na praksi, od toga 14 auto struke i 5 trgovačke struke.

Kako smo počeli

Dana 01.07.1986. godine osnovana je zanatska radnja „Auto Mehaničar“. Osnovao ju je Aleksandar Nestorov u dvorištu porodične kuće svog oca u Ložioničkoj ulici u Novom Sadu. Ova, s početka mala radionica, vremenom je uz veliki trud i zalaganje osnivača prerasla u moderan Auto Centar sa savremenom opremom za dijagnostiku, održavanje i popravke vozila marke OPEL i DAEWOO-CHEVROLET. Preduzeće „ACA“ Doo je osnovano 2002. godine, vlasnik preduzeća i generalni direktor je gospodin Aleksandar Nestorov.

Dok čekate da se na vašim vozilima izvši potrebnan servis, na raspolaganju Vam je restoran domaće kuhinje "ĐERAM", koji se nalazi odmah pored servisa, gde u lepom ambijentu možete provesti prijatne trenutke i uživati u širokom izboru domaćih i stranih pića, dnevnom meniju gotovih jela kao i jela sa roštilja i jela po porudžbini ... 

 

 Auto Centar Aca © 2010 ® All Right Reserved. Site designed and Maintaned by Duca Aradski